Ezen az oldalon szeretnék megosztani néhány, a bloggal kapcsolatos gondolatot, megjegyzést.
Mitől kolis ez a kajablog?
Főleg attól, hogy egy olyasvalaki írja, aki eddig 10 évet húzott le 3 különböző koliban. Ettől függetlenül előfordulhat, hogy olyan recepteket is megosztok, amik egyesek számára nem tartoznak a klasszikus kolis kategóriába, mégis anno elkészítettem őket a koliban. Vagy, ha nem ott, akkor se találom kizártnak, hogy valamikor ott is elkészítsem.
Miért nincsenek megadva mennyiségek a recepthez?
Mert sok esetben egyszerűen életszerűtlennek tartom azt, hogy egy kolis majd elmegy a boltba, vesz 250 g túrót, aztán patikamérlegen kimér a 200 grammot, csak mert annyit kér a recept. A maradék 50 gramm meg hát így járt... Persze van, ahol fontosak a mennyiségek, de ott mindenhol meg is fogom adni. Ahol pedig nem adtam meg pontos mennyiségeket, ott a megjegyzésekben leírom, hogy én miből kb. mennyit használtam.